Dvije zanimljive međunarodne edukacije za one koji rade s mladima u Sloveniji

Dvije zanimljive međunarodne edukacije za one koji rade s mladima u Sloveniji

Iščeprkali smo dva zanimljiva Erasmus+ treninga za sve osobe koje rade s mladima, a koje se održavaju u Sloveniji u organizaciji Društvo Nega zemlje in duha.

1. coME AS YOU are / 29. kolovoza – 6. rujna 2024. 

Međunarodni trening koji ima za cilj osnažiti stručnjake u radu s mladima kroz integraciju somatskih praksi i pokreta, kreativnog izražavanja i praksi temeljenih na prirodi u njihov osobni i profesionalni život. Projekt se oslanja na zrcaljenje (ME AS YOU) kao važan alat za učenje suosjećanja prema sebi, drugima i prirodi, kao i njegovanje pripadnosti zajednici i širem ekosustavu. Korištenjem različitih metoda neformalnog obrazovanja i iskustvenog učenja, opremit će sudionike moćnim alatima i vještinama potrebnim da postanu suosjećajni vodiči, stvarajući poticajno i inkluzivno okruženje za ranjive mlade ljude. Okupit će 30 sudionika (stručnjaka u radu s mladima, trenera, voditelja mladih, mentora volontiranja, edukatora, facilitatora) iz Bugarske, Hrvatske, Estonije, Njemačke, Grčke, Mađarske, Italije, Poljske, Srbije, Slovenije i Španjolske

Više informacija / Prijavni obrazac / Rok za prijavu – 13.7.2024.

2. Whispers of nature / 10. – 20. rujna 2024. (Pohorje)

Edukacija je usmjerena na inspiriranje sudionika korištenjem modela temeljenih na prirodi, pustolovne pedagogije, korištenja kreativnih umjetničkih medija i utjelovljenja, popraćeno pozitivnom psihologijom i razvojem životnog vijeka. Organizirana je za 25 youth workera iz Grčke, Italije, Hrvatske, Srbije, Mađarske, Njemačke, Estonije, Slovačke, Nizozemske, Francuske i Slovenije.

Info pack / Prijavni obrazac / Rok za prijavu – 10.7.2024.

Close Menu