Predstavljanje nove generacije EU programa Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti 2021.-2027. (videokonferencija)

Predstavljanje nove generacije EU programa Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti 2021.-2027. (videokonferencija)

Agencija za mobilnost i programe EU, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Središnji državni ured za demografiju i mlade. organiziraju video konferenciju kojom žele informirati građane o novoj generaciji Erasmus+ i ESS programa i otkriti im kroz osobna iskustva i konkretne primjere kako ovi programi mijenjaju Hrvatsku nabolje, odnosno pridonose boljem obrazovanju, uključivijem društvu, većim mogućnostima za mlade, inovativnim rješenjima za izazove današnjice, vještinama budućnosti.

Konferencija će se održati online 26. ožujka 2021. od 11 do 13 sati.

Nove programe i rezultate provedbe prošle generacije programa u Hrvatskoj predstavit će ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Radovan Fuchs, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade dr.med. Željka Josić, Adrienn Király, šefica Kabineta Mariye Gabriel, povjerenice za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i mlade te ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU mr.sc. Antonija Gladović.

Na konferenciji će biti premijerno prikazano 5 kratkih filmova u režiji Roberta Knjaza u kojima korisnici programa dočaravaju na zanimljiv i živopisan način kako programi Europske unije pozitivno utječu na pojedince, obrazovni sustav i društvo u cjelini.

Program konferencije i više informacija dostupno je na mrežnoj stranici posvećenoj konferenciji “Novi početak za bolje sutra- Erasmus+ i Europske snage solidarnosti”

Za praćenje konferencije potrebno je registrirati se putem elektroničkog obrasca.

Close Menu