Postani lokalni koordinator_ica Dijaloga EU s mladima

Postani lokalni koordinator_ica Dijaloga EU s mladima

Mreža mladih Hrvatske otvorila je poziv za prijave za novi ciklus Treninga za lokalne koordinatore u okviru Dijaloga EU-a s mladima (DEUM). Trening se održava u sklopu novog 10. konzultacijskog ciklusa čiji je slogan „TREBAMO MLADE“, a tematski okvir 10. ciklusa je EU cilj za mlade #3 – Inkluzivna društva.

Trening je namijenjen mladima od 18 do 30 godina, s područja cijele Hrvatske, koji djeluju unutar udruga/organizacija mladih i za mlade, ali je otvoren i za osobe koje rade s mladima na lokalnoj razini, neovisno o njihovom organizacijskom/institucionalnom profilu, motivirane doprinijeti provedbi Dijaloga s mladima u Hrvatskoj. Odabrat će se 12 sudionika_ica koji će biti pozvani sudjelovati na Treningu te nakon toga provesti lokalne konzultacije u svojim lokalnim zajednicama.

Trening će se održati od 3. do 5. listopada 2023. u prostoru Hi Hostela Zadar, na adresi Obala kneza Trpimira 76, Zadar, a prijave su otvorene do 17. rujna 2023. u 23.59 sati putem POVEZNICE.

Za sva dodatna pitanja koja ne pronađeš u objavi na wwebu MMH ili eventualnih nedoumica, možeš se javiti putem maila srdjana@mmh.hr ili na broj +385 99 251 8670 (Srđana Šimac, koordinatorica DEUM-a i trenerica)


Close Menu