Noćna utrka opatijskim povijesnim šumskim šetalištem

Noćna utrka opatijskim povijesnim šumskim šetalištem

A sad nešto malo drugačije od prilika koje obično nudimo na našem Fermaju – sportsko -rekreativna!

Turistička zajednica Grada Opatije i Liburnia Riviera Hoteli vas pozivaju na utrku “CARMEN SYLVA” NIGHT TRAIL RUN koja će se održati 25. ožujka 2023. u sklopu manifestacije Opatija – oaza zdravlja i wellnessa.

Dođite u subotu i uživajte u noćnom ugođaju, trčeći povijesnim šumskim šetalištem u kojem su uživali rumunjski kralj Karol i kraljica Elizabeta, poznata i po umjetničkom imenu Carmen Sylva. Ova staza pruža poseban ugođaj i novi doživljaj Opatije uz predivan pogled što se iz šumske oaze otvara na čitavu rivijeru i Kvarnerski zaljev.

Za utrku se potrebno prijaviti putem online obrasca, a startnina je dobrovoljan prilog.

Okupljanje i preuzimanje startnih brojeva počinje od 19:00h ispred kavane Strauss (Hotel Palace Bellevue), a predviđeni početak utrke je 20 sati sa Slatine, prolazeći kroz šumsko šetalište Carmen Sylva do Pobri te nakon spusta kroz naselje Kosovo na plažu Lipovica, Lungomarem natrag do Slatine. Dužina staze je 7,4 km, a uspon 200 m. Što se tiče opreme, čeona lampa je obavezna, kao i ostala trkača oprema koja je navedena u prijavnom obrascu. Oprema mora biti prilagođena vremenskim uvjetima na stazi. Trkači su obavezni sa sobom ponijeti na stazu potrebne količine tekućine.

Utrka završava ispred kavane Strauss, Hotel Palace Bellevue, gdje će biti organizirana bogata okrijepa. Predviđeno proglašenje pobjednika je oko 21:30 na terasi kavane Strauss. Liburnia Riviera Hoteli su zaduženi za glavne nagrade najbržim trkačima i trkačicama, dok će se za odličnu atmosferu pobrinuti DJ Vedran.

FB događaj

Close Menu