Fermaj je specijalizirani web za mlade i glavno sredstvo informiranja mladih korisnika Žmergovo lokalnog info-centra za mlade Grada Opatije, poznatiji pod nazivom ŽLICA.

Kroz lokalni info-centar za mlade (ŽLICA) Udruga Žmergo objedinjuje aktivnosti za mlade, podršku i usluge informiranja i savjetovanja u raznim područjima života,posebice one “zelene”, za sve mlade koji u Opatiji žive, rade i školuju se.

O ČEMU TOČNO?

želiš se dodatno usavršavati, pripremiti se zatržište rada, volontirati, saznati kako putovatisa svrhom, savjete kako promijeniti navike iodnos prema okolišu, biti aktivan u zajednici…

U KOJIM SVE PODRUČJIMA?

obrazovanje, zapošljavanje, volontiranje, sportzdravlje, kultura, EU mobilnost, društvenouključivanje, sudjelovanje…

ZAŠTO TO SVE?

radi stjecanja iskustva, novih znanja, vještina,aktivno sudjelovanje, motivacija za nove navike,pozitivne promjene… 

Najzanimljivije, izdvojene informacije i prilike za tekući mjesec, probiru se i objavljuju u mjesečnom e-magazinu za mlade eFermaj s ciljem informiranja i inspiriranja na pozitivne promjene i održive životne navike, aktivno uključivanje u oblikovanje održive zajednice po viziji mladih.
Mjesečni informator za mlade izlazi u formi newslettera koji u tvo inbox, pa čak i na dlan, svaki mjesec donosi novosti relevantne mladima i onima koji s njima rade.
cropped-fermajICON.jpg
U Fermaju:
  • jedemo zdravu lokalno proizvedenu hranu
  • otkrivamo svijet i ljepotu prirode na način dostupan svima
  • sastajemo se s inspirativnim ljudima iz naše okoline
  • učimo kako sačuvati okoliš
  • širimo vidike i pozitivnu energiju
  • uživamo život na održivi način.
Čekamo vaše priče!
Najavite svoj događaj mladima na našim stranicama,
Pišite nam na: fermaj01@gmail.com

 

Projekt Žmergovog lokalnog info-centra za mlade – ŽLICA provodi Udruga Žmergo uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i Grada Opatije. 

Odgovori

Close Menu