ŽLICA stavlja mladima kuhaču u ruke, a radionicom  održivog kuhanja dirigira Srđana Jevtić

ŽLICA stavlja mladima kuhaču u ruke, a radionicom održivog kuhanja dirigira Srđana Jevtić

Nakon oduševljenja radionicom održivog kuhanja za mlade održanom u svibnju ove godine na događanju za mlade Fermaj & feštaj, u ŽLICI su zdinstali još jednu radionicu i to pod vodstvom liburnijske masterchefice Srđane Jevtić.

Nova radionica pod nazivom Fermaj & skuhaj održat će se u utorak, 20.12.2022. u kuhinji kolega iz Gradskog društva Crvenog križa Opatija i to u prostoru Kluba 60+ na adresi Maršala Tita 86 od 17 do 19 sati.

Prva radionica fermaj & skuhaj (svibanj 2022.)

Osim što je kulinarska zvijezda, Srki je izvrsna predavačica koja će s ogromnim entuzijazmom i pozitivnom energijom mladima prenijeti znanje kako skuhati održiva, brza i jednostavna jela od lokalnih, sezonskih i organskih namirnica ostavljajući za sobom što manje otpada. 

Maksimalan broj polaznika po radionici je 10, a prednost pri odabiru imaju oni mladi u dobi 15-30 godina koji u Opatiji žive, rade i/ili školuju se, volontiraju i sl.

Sudjelovanje je za odabrane sretnike besplatno, stoga se pozivaju mladi da čim prije ispune kratku online prijavnicu i osiguraju svoju pregaču za ovu priliku koja će im omogućiti usvajanje novih znanja i vještina. 

Naravno, na kraju će svi omastit brk s onim ča se pripravi!

Dodatne informacije dostupne su na fermaj@zmergo.hr i/ili 098/91-555-37.  

Radionica se realizira u suradnji s Gradskim društvom crvenog križa Opatija, a u sklopu projekta Žmergov lokalni info-centar za mlade – ŽLICA uz financijsku potporu Grada Opatije i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Close Menu