Prvi broj eFermaja u 2022. godini!

Prvi broj eFermaja u 2022. godini!

Nova godina, stari običaj. Početkom mjeseca, u vaše inbokse i direktno na dlanove, donosimo naramak vijesti, noviteta i ponuda različitih prilika u kojima možete sudjeloavati pa nešto naučiti, osvojiti, steći iskustvo, proširiti vidike i krug poznanika/prijatelja, pronaći sebe, a i druge. Pritom, naš primarni cilje ostaje isti – osvijestiti mogućnost očuvanja okoliša promjenom vlastitih oduka i navika. 

A s tim na pameti, pripremili smo vam uzbudljiv prvi ovogodišnji broj. Počinjemo s idejom za novogodišnju odluku – jednomjesečnim veganskim izazovom. Preporučamo trening koji će te opremiti za borbu protiv fake news.a, karticu za popuste, ali i priliku za aktivno sudjelovanje.

A završavamo s onim najvažnijim, lokalnim pričama. Podsjećamo na kreativni nagradni natječaj Žmergovog lokalnog info-centra za mlade “Otpad SOT.iraj i doniraj” koji je otvoren do 20. siječnja.

Do istog tog datuma se možete uključiti u evaluaciju Lokalnog programa za mlade Grada Opatije. Ispuni kratki upitnik i ocijeni koliko se život mladih u Opatiji unaprijedio od 2018. godine do danas i reci nam što bi još svakako trebalo učiniti da situacija bude još bolja u budućnosti.

Više o svemu potraži u novom eFermaja.

Close Menu