Akcija čišćenja divljeg odlagališta otpada u Opatiji – 28.5.2021.

Akcija čišćenja divljeg odlagališta otpada u Opatiji – 28.5.2021.

I vama već jako nedostaju akcije čišćenja divljih odlagališta otpada kao i nama? Tražite priliku da spojite ugodno s korisnim kroz druženje u prirodi s drugim ljudima s volonterskim namjerama i ljubavi prema čistom okolišu? Onda ste na pravom mjestu!

S velikim vas zadovoljstvom pozivamo na jednu takvu akciju čišćenja koja će se održati 28. svibnja u Opatiji. 

Naime, Udruga Žmergo priključila se društveno odgovornoj kampanji ‘Čuvaj, pazi, ne bacaj!’ na poziv Zagrebačke pivovare kojom se želi ukazati na velik broj ilegalnih odlagališta otpada u Hrvatskoj te u suradnji s udrugama diljem Hrvatske u narednih nekoliko mjeseci očistiti 15 ilegalnih deponija. Nas ova priča neodoljivo podsjeća na našu Zelenu čistku pa smo udružili naše volonterske snage s onima naših partnerskih udruga u području očuvanja okoliša.

Za lokaciju opatijske akcije čišćenja već imamo ideje, no svakako su i vaši prijedlozi dobrodošli. Stoga, ukoliko znate za neko odlagalište otpada na području Grada Opatije prijavite nam na Zeleni telefon, a želju za sudjelovanjem u svibanjskoj akciji čišćenja, prijavite nam ovdje

Dobro otvorite oči dok šetate po prirodi i prijavite nam svako divlje odlagalište na koje nabasate! Možda odaberemo baš vašu lokaciju i očistimo ju u svibanjskoj akciji!

Close Menu