Mlada Opatijka pobjednica 4. natječaja OKiZA 2021.

Mlada Opatijka pobjednica 4. natječaja OKiZA 2021.

Na održanoj Večeri kreativaca, 25. studenog 2021., putem virtualnog prijenosa uživo, Linda Štimac proglašena je pobjednicom natječaja Opatijska kultura i zeleni aktivizam za 2021. godinu!

S 1.800 pregleda i 290 “lajkova” u 24 sata od objave, Lindina video prezentacija projekta “SOT – sound of trash” na Žmergovom YouTube kanalu, najbolji je projekt prema glasovima publike, koji je pridodan jednoglasnoj odluci stručnog žirija, osvojivši financijsku potporu od 15.000,00 kn kako bi ga, u partnerstvu s kolegicom Hanom Belobrk, u sljedećoj godini i realizirala u Opatiji.

Video predstavljanje projekta SOT

Snimku prijenosa uživo Večeri kreativaca kao i fotografije na Žmergovoj Facebook stranici.

Čestitke pobjednicama i velika zahvala svim finalistima, članovima žirija, FRAMEmotion produkciji na tehničkoj podršci, glazbenom dvojcu KoKoNut, studentima, volonterima te galeriji Laurus iz Lovrana. Veselimo se realizaciji pobjedničkog projekta kao i novih suradnji između finalista, članova žirija i Udruge Žmergo.

Program i natječaj OKiZA te Večer kreativaca se realizirani su kroz projekte Žmergov ekološki centar (ŽEC) i Žmergov lokalni info-centar za mlade (ŽLICA) koje financira Grad Opatija te uz sufinanciranje Turističke zajednice grada Opatije.

#okiza#okiza2021#žec#žlica

Close Menu