e-magazin za mlade Fermaj / br. 17

e-magazin za mlade Fermaj / br. 17

Rujan, ljeto na izdisaju. Potkušulje se zlurado smješkaju svaki putkad otvorite ormar, počinje nova školska / akademska godina

Nama u Žmergu rujan znači zasukivanje rukava jer se bliži vrhunac Zelene čistke, dan akcije – 18.9. A ove godine, dobra stara Čistka slavi veliki jubilej – 10 godina! Da, da. Dobro ste čuli. Složit ćete se da smo daleko dogurali obzirom da smo krenuli volonterski iz svega 17m2 u podrumu zgrade u centru Opatije. 

Ne znamo ako ste već ubrali plakate po gradu i sajber prostoru, no zakotrljali smo  kampanju #tražise7. O čemu se točno radi, saznajte u nastavku e-magazina. Al’ evo malog hinta: platforma putem koje mladi Opatijci imaju šansu da ih čuju oni koji o njima odlučuju i (konačno) naprave konkretne promjene na korist mladih u Opatiji. 

A osim Zelene čistke i misterije koja se krije iza heštega tražise7, za rujan nudimo još: šansu za sudjelovanje u razmjeni mladih u Portugalu, akciji čišćenja divljeg odlagališta otpada u Opatiji, besplatni MOOC na temu održive budućnosti, video priručnik kako razviti održivije navike kad je u pitanju hrana te priliku da se i tvoji stavovi oko pandemije korona virusa i utjecaja na život mladih čuju tamo gdje je bitno.

Listaj 17. broj eFermaja https://bit.ly/Fermajiabadaj.

Close Menu