“Pub” kviz za mlade na Marinićima

“Pub” kviz za mlade na Marinićima

I dalje dinstamo prilike za mlade u općini Viškovo!

Nakon smoothie partyja u “pet friendly” atmosferi u samom centru Viškova, selimo se na Mariniće gdje ćemo u knjižnici Halubajska zora održati “pub” kviz za mlade!

Četvrtak 9. lipnja, od 18 do 19 sati u prostoru knjižnice na Marinićima, prilika je za druženje, zabavu, informiranje i povezivanje mladih nada viškovskog kraja, a sve s ciljem rađanja novih ideja i prijedloga kako Viškovo učiniti još boljim za život sebi i svojim vršnjacima.

Nakon kratkog predstavljanja rezultata istraživanja o potrebama i interesima provedenog među brojnim mladima koji su putem online upitnika već izrazili svoja mišljenja o tome što im je važno omogućiti u Viškovu, pub kvizom na teme obrazovanja mladih, ali i njihove socijalne uključenosti, otvorit ćemo raspravu o tome što je mladima u tim područjima potrebno, što žele i u kojem smjeru misle da se Viškovo treba razvijati.

Druženja s mladima prilika su za raspravu o već istaknutim stvarnim potrebama populacije mladih s Viškova, a cilj je s mladima, a uz podršku predstavnika Općine i donositelja odluka, iznaći konkretne i konstruktivne prijedloge kojima će se pokrenuti pozitivne promjene za sve mlade koji žive, rade i provode svoje slobodno vrijeme na području Viškova.

Prijavi se ili se jednostavno pojavi!

Iza ovog linka se krije jednostavni online obrazac – https://bit.ly/3wXMKRX. Prijave nisu obavezne, ali su nam kao organizatorima uvijek drage i poželjne.

Zajedno postavimo temelje za Viškovo prilagođeno novim generacijama mladih! Izradimo odličan Program za mlade Općine Viškovo!

OSOBE ZA KONTAKT:
Diana Kovačić / diana@zmergo.hr / 098-91-55537Jasmina Fabac / Jasmina.Fabac@opcina-viskovo.hr / 091-257-5208 

#pustiglaszamladesviskova #pzmviskovo

Close Menu