Pet friendly smoothie party za mlade na Viškovu

Pet friendly smoothie party za mlade na Viškovu

Vrijeme je za fokus na mlade s Viškova! I upravo zato se krčkaju nove prilike za njih u Općini Viškovo.

Pub kviz za intelektualce, karaoke za kreativce, turniri za rekreativce, odnosno one koji to tek žele postati te smoothie party u “pet friendly” atmosferi samo su neke od novih prilika za druženje, zabavu, informiranje i povezivanje mladih nada viškovskog kraja, a sve s ciljem rađanja novih ideja i prijedloga kako Viškovo učiniti još boljim za život sebi i svojim vršnjacima.

Prve prilike da “puste svoj glas za mlade s Viškova” su već idući tjedan i to:

  • utorak, 7. lipnja, u 17 do 18 sati kada ćemo u samom centru Viškova, okupirati prostor ispred Doma hrvatskih branitelja i prirediti pravi smoothie party u “pet friendly” atmosferi.

Duženje otvaramo na Žmergovom smoothie baru osvježenjem uz šarene sezonske smoothie napitke uz koje ćemo se upoznati, a potom nastaviti s kratkim predstavljanjem rezultata istraživanja o potrebama i interesima provedenog među brojnim mladima koji su putem online upitnika već izrazili svoja mišljenja o tome što im je važno omogućiti u Viškovu.

Fokusirat ćemo se na područje kulture i poduzetništva mladih, no nećemo zaobići ni obrazovanje, sport, zdravlje, socijalnu uključenost kao i aktivno sudjelovanje mladih i održivi razvoj zajednice.

FYI, kućni ljubimci raznih oblika, boja i veličina su dobrodošli! Najsimpatičnijem među njima, prema glasovima mladih sudionika, dodjeljujemo počasnu titulu!

Druženja s mladima prilika su za raspravu o već istaknutim stvarnim potrebama populacije mladih s Viškova, a cilj je s mladima, a uz podršku predstavnika Općine i donositelja odluka, iznaći konkretne i konstruktivne prijedloge kojima će se pokrenuti pozitivne promjene za sve mlade koji žive, rade i provode svoje slobodno vrijeme na području Viškova.

Prijavi se ili se jednostavno pojavi! Iza ovog linka se krije jednostavni online obrazac – https://bit.ly/3wXMKRX. Prijave nisu obavezne, ali su nam kao organizatorima uvijek drage i poželjne.

Zajedno postavimo temelje za Viškovo prilagođeno novim generacijama mladih! Izradimo odličan Program za mlade Općine Viškovo!

OSOBE ZA KONTAKT: Diana Kovačić / diana@zmergo.hr / 098-91-55537 // Jasmina Fabac / Jasmina.Fabac@opcina-viskovo.hr / 091-257-5208

Close Menu