Provedi godinu dana volontirajući u slovenskom centru za mlade

Provedi godinu dana volontirajući u slovenskom centru za mlade

Mladinski dnevni center BLOK sa statusom centra za mlade, akreditirana za koordinaciju projekata u okviru programa Europske snage solidarnosti u potrazi je za volonterima koji će unijeti svježinu u život slovenske Škofje Loke.

Dugoročni volonterski ESS projekt pod nazivom »DJECA U AKCIJI 10 – UJEDINJENI U SOLIDARNOSTI« uspješno se provodi već 10 godina i uključuje međunarodne volontera u život i rad različitih organizacija s područja Škofje Loke aktivnih u području rada s mladima, socijalne skrbi i obrazovanja.

Pozivaju sve zainteresirane mlade da iskoriste priliku koja se nudi za 6 mladih volontera iz različitih europskih zemalja i uključe se u rad neke od partnerskih ustanova i organizacija te razviti i realizirati svoje projekte s drugim lokalnim organizacijama jačajući svoju uključenost u lokalu zajednicu.

Trajanje volonterskog angažmana je 12 mjeseci (kolovoz 2023. – kolovoz 2024.).

Više informacija o projektu saznajte iz detaljnog info-pack-a i portala Europskih snaga solidarnosti.

https://docdro.id/wgbRz6J

Za prijavu kandidati trebaju dostaviti životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku čim prije, a najkasnije do 14. veljače, a naša podrška za ostvarivanje ove prilike dostupna je na erasmus@zmergo.hr, FB ŽLICE ili bilo koji Žmergov kontakt.

#mobilnost #europskesnagesolidarnosti

Close Menu