Prijavi se na online radionicu animiranog, dokumentarnog i igranog filma

Prijavi se na online radionicu animiranog, dokumentarnog i igranog filma

Želite upoznati drugu stranu filma i naučiti pisati scenarij, snimati i montirati film?

Pozivani ste na besplatnu ljetnu online radionicu filma ‘Give and take’ koja se održava od 23.6. – 14.7.2022. na Zoom platformi s pedagozima Tamarom Bilankov i Igorom Jelinovićem.

Radionica je namijenjena mlađima od 25 godina i prijaviti se možete do popunjenja mjesta!

Give and Take radionice animiranog, dokumentarnog i igranog filma zamišljene su kao novi, online produkcijski model za stvaranje filmova. Radi se u grupama, tako da svaka završi dio filma za koji je prethodno odslušala predavanja, a sve grupe zajedno stvore jedan film.

Na ovoj radionici, osim teorijskih znanja o režiji, snimanju i montaži, polaznici uče kako sve to napraviti u praksi i kako snimiti svoj prvi film i to – online. Radionica je podijeljena u dva ciklusa, od kojih je jedan u lipnju, a drugi u srpnju, pri čemu svaki ciklus traje 10 dana.

Radionice se sastoje od rada u grupama, tako da svaka grupa osmisli scenarij i pošalje ga ekipi koja je odslušala predavanja za kameru i snimanje da snimi materijal, nakon čega ta grupa materijal predaje idućoj grupi, onoj koja je odradila montažu te ona dovršava cjelokupni film.

Ova radionica nudi inspiraciju za nova kreativna rješenja, napredak u radu te je izvrsna platforma za razmjenu iskustva. Polaznici će tako usvojiti nova znanja i vještine pisanja, snimanja i montiranja. Time će osim već spomenutih usvojenih vještina naučiti i kako se ponašati u timu i koju ulogu zajedništvo ima u postizanju konačnog cilja.

Više o radionici, voditljicama i prijavi možete saznati ovdje.

Close Menu