Mladi uz smoothieje dali pregršt ideja i prijedloga za Program za mlade Općine Viškovo

Mladi uz smoothieje dali pregršt ideja i prijedloga za Program za mlade Općine Viškovo

Mladi s Viškova okupili su se na smoothe partyju kako bi rekli Žmergu i predstavnicima Općine što ih žulja, što im treba, a nedostaje te se usput informirali, povezali te dobro zabavili!

Hlad platoa ispred Doma hrvatskih brnaitelja u centru Viškova postalo je u utorak 7.6., u popodnevnim satima, poprište pravog šušura mladih.

U društvu svojih četveronožnih ljubimaca, došetali su ili se dovezli biciklom sudjelovati u fokus grupi na temu kulture i (samo)zapošljavanja te poduzetništva mladih, a sve kako bi svojim prijedlozima sudjelovali u izradi Programa za mlade Općine Viškovo po svojoj mjeri.

Rea je prema glasovima prisutnih zasluženo odnijela titulu najsimpatičijeg ljubimca i okitila se prigodnom ogrlicom.

Glavne za smoothie barom bile su Žmergove volonterke Rafaela i Virginia koje provode svibanj sudjelujući u projektu *We are United* u sklopu programa Europskih snaga solidarnosti.
Djevojke su iskoristile priliku da okupljenim mladima predstave svoja iskustva i njima ih potaknuti da i sami sudjeluju u projektima međunarodne mobilnosti.

Sljedeća prilika da puste glas za mlade s Viškova je već sutra, u četvrtak na “pub” kvizu koji će se održati u knjižnici na Marinićima s početkom u 18 sati!

Vidimo se!

#pustiglaszamladesviskova#pzmviskovo

Close Menu