eFermaj / vol. 24

eFermaj / vol. 24

Travanjsko izdanje eFermaja najviše do sada vrvi lokalnim pričama, što nas iznimno veseli jer to znači da se budi i naša zajednica. Svima nam je nakon duuugog perioda izolacije, opreza u socijalnim interakcijama i druženjima, prijeko potrebno minglanje i zabava.

U novom broju upoznajte dvije mlade djevojke Ines i Joanu koje su iz Portugala stigle u Opatiju volontirati u Žmergu mjesec dana. Jeste li znali da je ovih dana otvoren opatijski centar za inkluziju mladih osoba s invaliditetom. Pronađite i poziv na sudjelovanje u čak dvije akcije čišćenja, bogatom festivalu sportske rekreacije te u projektu međunarodne mobilnosti kroz koji možete otići volonitrati u Portugal na mjesec ili tri. 

I to nije sve. U rubrici Jedemo pronađite preporuku za jednu zanimljivu aplikaciju za dejtanje. Zašto baš u toj rubrici? Otvori e-magazin i saznaj. 

Šuška se šuška da dinstamo jedan veliki super uber mega kul event za mlade idući mjesec o kojem još neko vrijeme moramo biti tajnoviti. Ne brinite. Fermajevci imaju privilegiju prvi saznati premijerno o čemu je riječ.

Vidimo se i družimo na akcijama čišćenja. Over&out.

#efermaj #žlica

Close Menu