Prijavi inicijativu mladih na The Nantes Creative Generations Forum i odi u Francusku

Prijavi inicijativu mladih na The Nantes Creative Generations Forum i odi u Francusku

Mlada si osoba u dobi od 18 do 30 godina i imaš inicijativu (ili makar ideju u poodmakloj fazi planiranja) povezanu s temom okoliša, zdravstva, obrazovanja, kulture, sporta, interkulturalnog dijaloga, borbe protiv diskriminacije, medija itd.

Evo preporuke za sudjelovanje na The Nantes Creative Generations Forum-u (Francuska). 

Pozivaju se svi mladi iz Nantesa i Europe da predstave svoje inovativne i inspirativne projekte povezane s građanstvom i pojmom “život zajedno”.

Forum će se održati od 15. do 18. veljače 2022. u Nantesu (Francuska), a 19. veljače 2022. organizirat će se europski događaj za mlade. Odabranim sudionicima (2 po projektu) osigurat će se smještaj te refundirati troškovi prijevoza do iznosa od 400E.

Rok za prijavu je 15.12. , a potrebno je ispuniti online prijavnicu.

Više informacija se krije iza plavog botuna. Sretno prijaviteljima i dajte da vam u nekom od narednih brojeva zaželimo sretan put u Francusku! 

Katarina i Marinina Solidarity Sandwich priča iz Nantesa

Ako ne vjerujete nama da je ovo sjajna prilika, pitajte Katarinu i Marinu iz riječkog GAM.-a, koje su 2017. godine bile dijelom ove priče, nakon uspješno provedene akcije u lokalnoj zajednici kroz natječaj Tanjur pun dobrote Žmergov (projekt EAThink2015).

Close Menu