Poziv mladima na prijave za nagradu VoLi – Volontera Liburnije 2021.

Poziv mladima na prijave za nagradu VoLi – Volontera Liburnije 2021.

Mladi volonteri čujte i počujte!

Natječaj za najbolje volotere Liburnije za 2021. godinu je otvoren za prijave do 28. studenog 2021. Traže se najbolji u čak 18 kategorija povezanih s volonterstvom, a čim se želi promovirati i razvijati volonterstvo u našem kraju, prepoznati one najbolje volontere među nama i vrednovati njihovov doprinos zajednici na području Liburnije. Jedna od nagrada posvećena je isključivo mladima do 30 godina, no mladi su pozvani natjecati se i za sve druge kategorije natječaja.

Nagradu VoLi pokrenuli su 2020. godine Udruga Žmergo, Gradsko društvo Crvenog križa Opatija i Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front, a s ciljem promocije i razvoja volonterstva, prepoznatljivosti volontera i vrednovanja njihovog doprinosa zajednici na području Liburnije, povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca. 

PRIJAVITELJI

Na natječaj se mogu prijaviti:

  1. fizičke osobe (minimalna dobna granica jest navršenih 15 godina)
  2. pravne osobe npr. udruga, organizacija, ustanova, poduzeće i sl. 

Prijavitelji kao i kandidati za nagrade moraju imati prebivalište / sjedište na području Liburnije (Opatije, Lovrana, Mošćeničke drage i Matulja), odnosno volonterska akcija i/ili volonterski angažman mora biti proveden na području Liburnije.

NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA

VoLi 2021. Pravila natječaja

Poveznica na online obrazac prijave

U SLUČAJU POOŠTRAVANJA EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

Rezultati natječaja će biti objavljeni 5. prosinca 2020. na internetskoj kao i na Facebook stranici Volontera Liburnije – VoLi, a svečana dodjela nagrada pobjednicima 7. prosinca 2021. ovisit će o daljnjem razvoju epidemiološke situacije.

INFORMACIJE

Pitanja u vezi natječaja i upite slati na volonteri@zmergo.hr. Pratite natječaj, projekt i aktivnosti vezane uz VoLI na web i FACEBOOK stranici Udruge Žmergo.

Close Menu