Prijave za hackaton o održivim gradovima za mlade u Europi i Aziji

Prijave za hackaton o održivim gradovima za mlade u Europi i Aziji

Ima li li zainteresiranih za osmišljavanje gradova za održivu budućnost?

ASEFSU23 poziva sve mlade iz Hrvatske u dobi od 18 do 30 godina da se pridruže interdisciplinarnom ASEFSU23 hackathonu i surađuju s mladima iz 51 azijske i europske zemlje na temu “Gradovi za život za održivu budućnost” kroz 2 programska elementa koji će se održati virtualno, od 11. listopada – 15. studenog 2021.

Ljetno sveučilište ASEF -a (ASEFSU23) hakaton je za mlade Azijate i Europljane na temu “Gradovi za život za održivu budućnost”, a povezuje mlade hakere, dizajnere, inovatore, urbaniste i stručnjake za održivi razvoj iz 51 zemlje radi suradnje i razvoja urbanih rješenja u tri najnaseljenije zemlje ASEM -a: Bangladešu, Indiji i Pakistanu.

Ljetno sveučilište ASEF (ASEFSU23) prilika je da:

  • primite certifikat o sudjelovanju od renomiranih institucija visokog obrazovanja i osposobljavanja u Aziji i Europi (i do 10 sveučilišnih bodova sa Sveučilišta Cork (UCC), Irska)
  • odigrajte svoju ulogu prema održivoj urbanizaciji pretvaranjem ideja u konkretna utjecajna rješenja u Bangladešu, Indiji i Pakistanu
  • izgradite svoju mrežu inovatora i stručnjaka za buduća partnerstva i suradnje i budite dio zajednice mladih ASEM i ASEF

Ima zainteresiranih?

Ovdje u pozivu pronađi mnoštvo informacija, ovdje pročitaj sve o izazovima kojima se bavi hackaton, a ovdje odgovore na najčešća pitanja.Ako i dalje imaš neodgovorenih pitanja, pošalji ih direktno na asefsu@asef.org.

Prijave su otvorene do nedjelje, 3. listopada 2021. ovdje.

Close Menu