Otvorene prijave za razmjenu mladih u Portugalu (15.-22.10.2021.)

Otvorene prijave za razmjenu mladih u Portugalu (15.-22.10.2021.)

Nakon odgode u 2020. radi pandemije korona virusa, konačno su ponovo otvorene prijave za sudjeloovanje u razmjeni mladih u sklopu projekta DIG – “Different is good”. Projekt će okupiti mlade iz Hrvatske,Grčke, Finske i Portugala u razmjenu mladih koja će se održati u Peniche-u, surferskom raju, od 15.-22.10.2021. na temu interkulturalnih razlika u Europi.

Associação Juvenil de Peniche, nositelj projekta, dugogodišnji je partner Udruge Žmergo s kojim surađuje na međunarodnim projektima za mlade od 2015. , a koji se pokazao kao izvrstan domaćin brojnim mladim sudionicima iz Hrvatske.

Za tim koji će predstavljati Hrvatsku, traži se 6 sudionika (5 od 18 do 25 godina i 1 voditelj grupe koji može biti stariji), a prednost imaju mladi s manje prilika i nezaposleni, motivirani za suradnju s ljudima iz različitih sredina i kultura, razvoj kompetencija, naročito kreativnostii umjetničkog izražavanja. Više o projektu i uvjetima sudjelovanja pronađi u infopack-u.

Ako si se prepoznao_la u ovoj prilici i želiš ju zgrabiti, ispuni prijavnicu do 19.9., a za eventualna pitanja javi nam se na erasmus@zmergo.hr ili ostale kontakte ŽLICA-e (FB grupa).

Slobodno šeraj e-letak o ovoj fantastičnoj prilici svojim prijateljima. 🙂

Sretno s prijavama!

Close Menu