Volontiraj na 19. izdanju LFF-a!

Volontiraj na 19. izdanju LFF-a!

Kraj kolovoza je u Opatiji uvijek rezerviran za Liburnija film festival!

Za one koji ne znaju (sumnjamo da ima takvih!), LFF je sad već kulti festival hrvatskog dokumentaqnog filma kojeg prati glas jednog od najzabavnijeg festivala na našim prostorima. A drugi glas ga prati da se volonteri festovala uvijek dobro zabavljaju.

Sjajni filmovi (ove godine čak njih 50), odlična zabava i fantastična ekipa koja fura ovaj poseban festival zovu te da im se pridružiš!

Iz opisa zadataka volontera: “tijekom festivala uskaču u naše uhodane timove za produkciju (koji se brine da organizacija festivala proteče po špagi – od edukacija, razgovornog programa do protokola i projekcija), za goste (svake godine naš ured za goste se brine za preko 50 gostiju domaćih i inozemnih gostiju), za odnose s javnošću (jer ima da svi znaju za naš festival!) i tehničku podršku (ekipi tonaca i projekcionista uvijek dobro dođe još jedan par ruku i nogu). Naravno, tu je i naš festivalski štand s promotivnim materijalima i informacijama za goste te prikupljanje glasova publike nakon projekcija u pauzama između slotova.”

Prijave su otvorene do 10.8., a prijavnicu pronađi ovdje. Za sva možebitna pitanja, odgovori te čekaju na LFF-ovskom Facebooku, Instagramu ili mailu liburniafilmfestival@gmail.com.

Ne propusti ovu sjajnu volontersku priliku i spoji ugodno s korisnim i zabavnim!

Close Menu