E-romobil čeka, vlasnika najboljeg “zelenog life-hack-a”!

E-romobil čeka, vlasnika najboljeg “zelenog life-hack-a”!

Udruga Žmergo kroz Žmergov lokalni-info centar za mlade organizira nagradni natječaj povodom obilježavanja Europskog tjedna mladih.

Zeleni” life-hack je nagradni natječaj namijenjen mladima od 15-30 godina starosti koji žive, rade i školuju se u Opatiji, a kroz koji se nastoji promovirati vještine i trikove koji olakšavaju naš svakodnevni život.

Natječaj je osmišljen s ciljem obilježavanja Europskog tjedna mladih koji se održava od 24. do 30. svibnja 2021. pod motom “Naša budućnost je u našim rukama”. I upravo zato želimo vidjeti što sve možete učiniti svojim rukama, a što vam život čini malo jednostavnijim danas, a možda doprinosi našem boljem zajedničkom sutra.

Budući da je ŽLICA jedan “zeleni” info-centar za mlade, posebice nas zanimaju ideje koje idu ruku pod ruku sa “zelenim” navikama, idejama, stilovima života.

Što je life-hack, imaš li ga, kako se i do kada prijaviti na natječaj te tko može osvojiti električni romobil kao glavnu nagradu, pronađite u tekstu natječaja na poveznici http://bit.ly/ZeleniLifeHack

Sretno svima s prijavama!

Close Menu