Biorazgradiva maska za lice koju je poželjno baciti u okoliš

Biorazgradiva maska za lice koju je poželjno baciti u okoliš

Korona kriza iznjedrila je brojne alternativne maske za lice iz kućne radinosti, a ovom prilikom prenosimo vam ideju koja nas je oduševila.

Riječ je o 100% biorazgradivoj maski sa sjemenkama cvijeća spremnima za sadnju! Marianne de Groot-Pons je grafička dizajnerica koja živi i radi u Utrechtu u Nizozemskoj, a koji staoji iza ove genijalne ideje. Kako navodi na svojoj web stranici, tijekom svoje karijere grafičke dizajnerice koristila je velike količine papira pa je ovo jedan od načina da vrati prirodi ono što je potrošila.

Ova maska izrađena je od rižinog papira s trakicama od ovčje vune, štiti kao bilo koja druga maska izrađena od tkanine, no ova za razliku od one platnene sadrži sjemenke cvijeća koje su čak i vidljive. Tako da vam čak i savjetujemo da ovu masku bacite u okoliš. “Dakle, zemlja ostaje sretna, pčele, priroda, ljudi također sretni. Masku se prodajem pod imenom Marie Bee Bloom. I svijet će procvjetati! “

Bravo za Marieanne!

Upratite ju na njezinom webu gdje možete pronaći i web shop (uskoro će dostava biit moguća diljem svijeta), kao i na Insagramu. .

Close Menu