Žmergo lansira Fermaj – opatijski e-magazin za mlade

Žmergo lansira Fermaj – opatijski e-magazin za mlade

Prvi broj e-magazina za mlade Fermaj dolazi ravno iz kreativne “kuhinje” Udruge Žmergo i stiže na najmanje i malo veće ekrane mladih Opatijaca i svih onih koji se tako osjećaju, kako bi i u ova izazovna vremena (p)ostali informirani, motivirani, aktivni i povezani

Želite da vam najnovije “zelene” vijesti, najave, preporuke, prilike i zanimljive priče i ideje mladih dolaze svaki mjesec izravno u ruke? Voljeli biste ostati u kontaktu sa svojom zajednicom ili jednostavno znati što ima novoga u Opatiji? Ako je odgovor da, onda je Fermaj baš za vas.

Riječ je o „starom“ magazinu mladih i za mlade u novom ruhu kojeg je tim Udruge Žmergo „pomladio“ kako bi uspostavio novi online kanal informiranja i savjetovanja mladih radi povećanja razina njihove informiranosti o pravima i mogućnostima te o programima i uslugama koje im se nude na području Grada Opatije, ali i šire, a s naglaskom na održivi razvoj.

Prvi broj mjesečnog informatora za mlade izlazi u travnju i donosi 7 redovitih rubrika: Djelujemo, Jedemo, Putujemo, Učimo, a u svakom će se broju naći mjesta za Aktualno u Žmergu kao i Naša preporuka. Budući Fermaj ima za cilj biti jedan od načina realizacije niza ciljeva Lokalnog programa za mlade Grada Opatije, redovita rubrika koja će naći svoj prostor u svakom broju je i #lpzm kutak koji će promovirati ciljeve, aktivnosti i prilike povezane s tim strateškim dokumentom za mlade.

Jedna sasvim neobična kuharica iz „pera“ mladih Opatijaca, Ines u Portugalu, Umjetnosti, dođi k meni!, samopoudanje i ja. Zaintrigirani za klikanje, skrolanje i čitanje prvog Fermaja? Provjerite svoje inbox sandučiće ili se požurite pretplatiti na e-magazin putem mrežne stranice https://fermaj.zmergo.hr/. Imate priču za mlade? U Fermaju su sandučići uvijek otvoreni. Pišite na fermaj@zmergo.hr.

Pregledaj prvi, travanjski broj e-magazina Fermaj

Mjesečni newsletter kreira se u sklopu projekta lokalnog info-centra za mlade Grada Opatije kojeg provodi Udruga Žmergo uz podršku Grada Opatije.

Close Menu