Poziv na međunarodni sportski kamp HEPA Brežice za (ne)sportaše

Poziv na međunarodni sportski kamp HEPA Brežice za (ne)sportaše

Centar za mlade Brežice (Slovenija) poziva sve od 15 do 29 godina da sudjeluju u najvećem europskom međunarodnom sportskom kampu – HEPA kampu, usmjerenom na jačanje zdravlja promicanjem tjelesne aktivnosti, što se postiže primjenom inovativnih oblika sportske rekreacije, poput inovativnih treninga plivanja s elementima samospašavanja; snaga, izdržljivost i kontrola tijela kroz metodu Escape Game; stojeće veslanje i surfanje na unutarnjim rijekama; pametno grijanje; inovativni oblici rukometa.

Međunarodni sportski kampovi traju od ponedjeljka do petka, a sudionici će biti smješteni u MC Hostel Brežice, uz osigurane obroke. Sudjelovanje je besplatno, a ne morate biti sportaš čak niti aktivno trenirati.

Dostupni termini međunarodnih sportskih kampova:

  1. 7.–7. 7. 2023. godine
  2. 7.–21. 7. 2023. godine
  3. 8.–25. 8. 2023. godine.

Ukoliko niste sasvim sigurni želite li pohađati kamp, ​​a zanimaju vas navedene aktivnosti i sadržaji, možete pobliže pogledati manifestaciju ZPTM Brežice Welcome to Summer koja će se održati 24. lipnja 2023. godine.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom i rezervirajte termin! Rok za prijavu: 15. lipnja 2023. ili do popune slobodnih mjesta. Prijavnica je dostupna na dnu web stranice organizatora ovdje. Više informacija: anja.krusnik.cirnski@zptm.si.

Aktivnosti se provode u okviru projekta Ruka u ruci. Projekt financira Europska komisija (Erasmus+ Sport za veću uključenost mladih u sport).

Close Menu