AMPEU poziva na webinar za projekte solidarnosti

AMPEU poziva na webinar za projekte solidarnosti

Agencija za mobilnost i programe EU (AMPEU) poziva zainteresirane na webinar “Imamo ideju!” na kojem možete saznati kako doći do bespovratnih sredstava za provedbu projekata solidarnosti, projektnog formata unutar programa Europske snage solidarnosti.

“Imamo ideju!” će biti trosatna online prezentacija na kojoj će djelatnici AMPEU pojasniti aktivnost Projekti solidarnosti i kako prijaviti projekt, predstaviti primjere dobre prakse u Hrvatskoj te dati svima priliku da u otvorenom razgovoru dobiju povratnu informaciju na svoju projektnu ideju.

Svi zainteresirani će moći ostati u kontaktu s djelatnicima AMPEU-a koji će im pomoći u pripremi projektnog prijedloga kroz savjetovanje nakon samog događaja.

Online prezentacija je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima prijave i provedbe projekata solidarnosti u svojim zajednicama.

Projekte solidarnosti mogu prijaviti sve pravne osobe, kao i mladi bez službene organizacije, kao neformalna skupina mladih.

Prezentacija će se održati putem platforme Zoom, u utorak 6. rujna 2022. godine od 10 do 13 sati.

Za registraciju je dovoljno ispuniti prijavnicu, a poveznica će vam biti poslana uoči samog događaja. Rok za prijavu je petak 2.9.2022. Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.

Više o projektima solidarnosti – https://www.mobilnost.hr/publikacije/projekti-solidarnosti-zelimo-provesti-solidaran-projekt-u-svojoj-zajednici/ .

Close Menu