Aplikacija koja spaja vegane i vegetarijance

Aplikacija koja spaja vegane i vegetarijance

Danas postoje aplikacije uistinu za sve i svašta. Od onih korisnih za naše zdravlje i okoliš kao npr. bilježenje vitalnih znakova, praćenja unosa kalorija, vježbe disanja, kartiranje otpada, mjerenje trudova, skeniranja opasnih sastojaka u (kozmetičkom) proizvodu i sl., do onih za koje nismo sigurni da šalju poruke da smo sposobni samostalno funkcinirati kao ljudske jedinke.

Nothing app

Pa tako postoje aplikacije koje služe kao podsjetnik za hidrataciju (ustani i popij čašu vode), ona koja prati i sugerira kad je najbolje vrijeme za naš mjehur otići na wc, do onih apsolutno beskorisnih kao aplikacija koja simulira električni brijač, ona pomoću koje možeš zakopčavati i otkopčavati šlic do ultimativne aplikacije za ništa koja se tako i zove (Nothing app), a i ispunjava obećanje – ne radi baš ništa. 

A onda postoje i aplikacije za spajanje ljudi. Sad se već pitate o čemu je ovdje riječ i niste sigurni što točno čitate. Bez brige i dalje ste u rubrici Jedemo, a poanta sam što nije.

Svi oni koji imaju drugačije prehrambene navike u smislu zdravstvenih ograničenja uvjerenja ili iz bilo kojeg razloga, znaju koliko je nekad izazovno naći restoran koji u ponudi ima ono što jedete, trgovine koje u ponudi imaju proizvode koje preferirate ili o kojima ovisite, a naročito koliko je teško naći istomišljenike na tom putu. 

Stoga je ovaj tekst o aplikaciji za spajanje isključivo vegana i vegetarijanaca – Vegpal.

Osim spajanja s vegetarijancima u zajednici, ali i šire, aplikacija nudi niz dodatnih usluga i podrški pa tako možete pronaći zanimljive savjete kako podržati tvrtke u vlasništvu vegana, prijedloge rješenja za 5 najčešćih problema vezanih uz vegetarijance i brojne druge. 

Close Menu