RADAя – besplatan program “poslovnog” osposobljavanja za mlade od 15 do 29 godina

RADAя – besplatan program “poslovnog” osposobljavanja za mlade od 15 do 29 godina

Nezaposlen_a si i silno želiš to promijeniti? Imaš između 15 i 29 godina? Zanimaju te strani jezici, EU projekti, administracija, ali se trenutno ne obrazuješ? Želiš naučiti kako pisati poslovne planove, organizirati sportska događanja, voditi ured? Sportski_a si entuzijast_ica koji_a je spreman_na okušati se u sportskom penjanju ili jedriličarstvu? Uz sve to nisi prijavljen_a na HZZ zadnja četiri mjeseca?

Ekipa iz Centra tehničke kulture Rijeka započela je s provedbom projekta Radar koji svojim korisnicima nudi besplatni program savjetovanja, mentorstva pri obrazovanju i traženju posla, razvoja mekih i transverzalnih vještina, stjecanja radnog iskustva, uključivanja u rad udruga na području sporta i tehničke kulture i osposobljavanja na području administracije.

Projekt RadaЯ nudi reintegraciju na tržište rada nezaposlenim osobama koje imaju između 15 i 29 godina, a sastoji se od 3 programa:

  • Program podrške
  • Program aktivacije
  • Program obrazovanja

Prijave traju do 28. listopada. Više informacija o projektu, programima kao i načinima prijave pronađi na webu CTK https://www.ctk-rijeka.hr/hr/prijavi-se-na-projekt-radar.

Za dva pitanja slobodno se obratite na mail mmrak@ctk-rijeka.hr ili pozivom na broj 051/320-280.

Close Menu