Reci svoje stavove o utjecaju pandemije korona virusa na život mladih

Reci svoje stavove o utjecaju pandemije korona virusa na život mladih

COVID-19 unio je promjene u brojne aspekte naših života, a o dugoročnim posljedicama ove bolesti na našu, ali i generacije koje dolaze, tek nam slijedi govoriti i s njima se uhvatiti u koštac. Stoga je jako važno prikupiti podatke i mišljenja čim većeg broja mladih i sudjelovati u njihovom istraživanju.   

Središnji državni ured za demografiju i mlade organizira međunarodnu Konferenciju o utjecaju pandemije bolesti COVID-19 na demografsku sliku i mlade u RH i EU te u suradnji s Institutom za društvena istraživanja u Zagrebu provodi istraživanje s ciljem prikupljanja mišljenja mladih o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na kvalitetu života, budućnosti Europske unije te podršci prema starijim građanima.

Upitnik je namijenjen mladima od 15 do 30 godina, a za ispunjavanje je potrebno izdvojiti oko 15 minuta. Svi odgovori su anonimni i koristit će se pri predstavljanju rezultata na Konferenciji o budućnosti Europe (7. listopada 2021.).

Pozivamo sve mlade da sudjeluju u ovom važnom istraživanju te upitnik proslijede ga svojim vršnjacima kako bi mladi u HR doprinijeli kreiranju zaključaka o utjecaju epidemije bolesti COVID-19 na njihov život.

Ako želiš saznati više o nadolazećoj konferenciji klikni ovdje, a upitnik ispuni klikom na ovu poveznicu.

Close Menu