Poziv na radionicu o tradicijskim zanatima vezanim uz brodogradnju / Opatija

Poziv na radionicu o tradicijskim zanatima vezanim uz brodogradnju / Opatija

Iz Grada Opatije pozivaju na radionicu o učenju tradicijskih zanata vezano uz brodogradnju, pomorstvo i ribarstvo koje se održava 27. i 28. svibnja u popodnevnim satima u Kulturnom domu „Zora“ u Opatiji.

Radionice se provode u sklopu projekta „Interpretacija 300 let škvera va Ike“ sufinanciranog u okviru Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo putem Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za razdoblje 2014.-2020. (LAGUR/ FLAG Vela Vrata), a čiji je nositelj projekta Grad Opatija.

Prva od tri radionice održat će se 27. i 28. svibnja 2021. godine u prostorijama Kulturnog doma »Zora«, na adresi Ul. Nikole Tesle 2, u terminu od 17:00 do 20:00h. Na radionicama mogu sudjelovati mladi od 14 do 29 godina s područja Liburnije, a sudionici će imati prilike kroz metodu “design thinkinga”, odnosno praktični rad usvojiti osnovna znanja o zanatima potrebnim za izradu drvene barke.

Mladi zainteresirani za ovu radionicu trebaju se prijaviti najkasnije do 24. svibnja 2021. godine putem Google obrasca ili na e-mail neli.nezic@opatija.hr.

Ukupan broj polaznika radionica ograničen je na 18 osoba po principu “tko prvi, njemu radionica”. Održavanje radionice odvijat će se prema svim epidemiološkim mjerama.

Više informacija o projektu možete pronaći na web stranicama Grada ovdje.

Close Menu