Volontiraj za MORE!

Volontiraj za MORE!

Udruga Argonauta s otoka Murtera dugi niz godina surađuje sa zaštićenim morskim područjem Punta Campanella u Italiji na projektu M.A.R.E. Kroz ovaj projekt, mnogo je međunarodnih volontera dalo svoj doprinos u monitoringu, edukaciji, čišćenju i zaštiti mora i tog zaštićenog područja. 

Traži se jedan volonter iz Hrvatske koji će zajedno sa sedam međunarodnih volontera obavljati volontersku službu od 10 mjeseci.

Pogledajte opis volonterke koja trenutno volontira na istom projektu: https://www.facebook.com/UdrugaArgonauta/posts/10159213527488469

Sve informacije o projektu, fazama projekta, volonterskim zadacima i ostalo, možete pronaći na linku: https://www.marineadventures.org/looking-for-volunteers-for-the-9th-edition-of-the-project-m-a-r-e-and-for-the-new-sister-project-mare-for-s-e-a/

Za volontiranje se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, a volonter treba biti otvoren, znatiželjn, tolerantan, pozitivan i spremni učiti. Želja domaćina je da ugoste ljude s posebnim zanimanjem i ljubavi prema prirodi, oceanu, očuvanju mora, obrazovanju, aktivnostima na otvorenom. Ovim projektom, svi zaljubljenici u prirodu i more u međunarodnom okruženju, mogu ostvariti svoj san o zaštiti onoga što vole!

Svoj životipis i motivacijsko pismo (na engleskom) te eventualna pitanja, poslati na  mareapplication@gmail.com

Rok za prijavu je 20. veljače 2021.

Close Menu